Weeryfikacja
Re: Weeryfikacja
Super te piwonie,chyba jakieś późne odmiany,u mnie piwonie już ogłowione. Te odmiany są pachnące?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ANDU
Na piwonie chińskie u mnie teraz sezon. Wszystkie chińskie są pachnące.ANDU pisze: 2025-07-04, 16:23 Super te piwonie,chyba jakieś późne odmiany,u mnie piwonie już ogłowione. Te odmiany są pachnące?
Pozdrawiam
Gillenia:
Miłego dnia !
B.E.Z.
B.E.Z.
Super ta naparstnica, ona jest w jakimś pomieszczeniu?, u mnie w tym roku też zakwitły naparstnice wysokie gdzieś na 1,7m, mam też białe chociaż takich nigdy nie siałem i nie sadziłem.
Pozdrawiam
ANDU
U mnie naparstnice same się rozsiewają. Zwykle to w odcieniach czerwieni i różu. Pierwszy raz trafiła mi się biała.ANDU pisze: 2025-07-08, 11:01 Super ta naparstnica, ona jest w jakimś pomieszczeniu?, u mnie w tym roku też zakwitły naparstnice wysokie gdzieś na 1,7m, mam też białe chociaż takich nigdy nie siałem i nie sadziłem.
Pozdrawiam
Wyrosła na balkonie.
Tojeść kropkowana:
Miłego dnia !
B.E.Z.
B.E.Z.
Rodżersje mają niepozorne kwiaty, ale okazałe = ok. 1 m średnicy liście .Na zdjęciach R. tarczowata i kasztanowcolistna.
Miłego dnia !
B.E.Z.
B.E.Z.
To mogą parasol zastąpić.bez pisze: 2025-07-13, 05:13 Rodżersje mają niepozorne kwiaty, ale okazałe = ok. 1 m średnicy liście .Na zdjęciach R. tarczowata i kasztanowcolistna.
r2.JPG
r1.JPG
rk.JPG
ANDU
Deszcz wytrzymają, ale wiatru nie.
Piwonia Amandine Machin - kwitnie u mnie jako ostatnia:
Miłego dnia !
B.E.Z.
B.E.Z.