„...Więc chodź pomaluj mi życie
Niech świat mój się zarumieni,
Niech mi zalśni w pełnym słońcu
Kolorami całej Ziemi.
Więc chodź, pomaluj mój świat na...”*
... no właśnie na jakie kolory „pomalowany” jest Twój ogrodowy świat? Jakie kolory w aranżacjach kwiatowych są Twoimi ulubionymi w ogrodzie, na tarasie czy balkonie. Czekamy na zdjęcia, w których główną rolę odgrywa KOLOR kwiatów!

NAGRODA:
Do zdobycia 5 x Katalog Roślin: drzewa, krzewy, byliny, stanowiący cenne źródło informacji i inspiracji ogrodniczych.

Katalog Roślin: drzewa, krzewy, byliny polecane przez Związek Szkółkarzy Polskich to praktyczny przewodnik po roślinach ogrodowych produkowanych i dostępnych w Polsce. Oprócz portretów 2 680 roślin - od drzew po byliny, dowiemy się jak je sadzić i pielęgnować, chronić przed szkodnikami i chorobami, a w wyborze odpowiednich gatunków i odmian do warunków i zastosowania pomogą zestawienia tabelaryczne oraz inspirujące przykłady aranżacji. Więcej informacji na stronie Wydawcy katalogiroslin.pl oraz w recenzji katalogu w naszym poradniku.
Regulamin konkursu poniżej. Zapraszam do udziału i życzę powodzenia w konkursie!
REGULAMIN KONKURSU
1) W konkursie udział mogą brać osoby zarejestrowane na forum. Osoby nieposiadające konta na forum, prosimy o rejestrację.
2) Nagrody w konkursie ufundowała Agencja Promocji Zieleni Sp. z o.o.
3) Konkurs rozpoczyna się w dniu 6 czerwca 2019 roku w momencie opublikowania niniejszego wątku, a kończy się 12 czerwca o 23.59. Odpowiedzi udzielone po tym dniu nie będą brane pod uwagę.
4) Odpowiedzi na pytanie konkursowe należy udzielać na forum w niniejszym wątku poprzez funkcję "odpowiedz". Odpowiedzi wysyłane na e-mail, PW lub wpisywane w innych tematach nie będą brane pod uwagę.
5) Odpowiedzi nie będą widoczne do momentu zakończenia konkursu (posty będą czekać na zaakceptowanie przez Administratora). Po zakończeniu konkursu wszystkie odpowiedzi zostaną wyświetlone na forum.
6) 1 użytkownik może umieścić tylko 1 post z odpowiedzią.
7) Po zakończeniu konkursu Administrator forum zamknie wątek i wyświetli posty konkursowe.
8) W ciągu 7 dni od zakończenia konkursu przedstawiona zostanie lista zwycięzców. Jury konkursu będzie wybierać najciekawsze zdjęcia Waszych ogrodów (szczegóły w pkt. 12 - zadanie konkursowe).
9) Nagrody otrzyma 5 osób - autorzy najciekawszych prac konkursowych. Lista nagrodzonych zostanie przedstawiona na forum jako ostatni wpis w wątku konkursowym.
10) Nagrodzone osoby zostaną poproszone o przekazanie danych do wysyłki nagród wraz ze zgodą na przetwarzanie ich przez Sponsora w celu dokonania tejże wysyłki. Wymagane dane: imię, nazwisko, adres do wysyłki, numer telefonu do kontaktu dla kuriera- należy przesłać na PW lub adres e-mail Administratora Forum.
11) NAGRODY:
5 osób otrzyma nagrodę:
"KATALOG ROŚLIN - kwiaty, trawy i paprocie polecane przez Związek Szkółkarzy Polskich"
12) ZADANIE KONKURSOWE
Pokaż 1-3 zdjęć z Twojego ogrodu, prezentujących wielobarwne zestawienia roślin.
Zdjęcia proszę uzupełnić krótkim opisem z informacją jakie rośliny są posadzone na rabacie (wymienić przynajmniej 3) oraz uzasadnić dlaczego zdecydowaliście się na posadzenie takich właśnie roślin (np. za co je lubicie).
Zdjęcia proszę umieszczać wyłącznie jako załączniki do postów.
Uwaga!
Zdjęcia umieszczane za pośrednictwem zewnętrznych hostingów nie będą brane pod uwagę.
Nie jest dopuszczone pokazywanie kolaży (kilku zdjęć połączonych w jedno).
* fragment tekstu utworu „Chodź pomaluj mój świat” grupy 2 plus 1