Halinko, na bazie Twoich gąsek zrobiłam sobie wykrój bo w 2019r jak mój wnuczek szedł do przedszkola to uszyłam mu komplecik do spania. Podusia to była gąska odpowiednio powiększona ze schowanym dziobkiem i kieszonką na brzuszku w której mieszkała mniejsza gąseczka.
Nawet chciałam skopiować Tobie żeby przypomnieć wpis, ale nie udaje się. U mnie jest na 65 stronie.
Bettiw pisze: ↑2019-09-06, 14:03
Podusie dla moich wnuków -inspiracja Halinki wielkanocnymi gąskami, do kompletu marzutki do przykrycia z jednej strony bawełniana dzianina a z drugiej bawełna jak w poduszkach. Doszyłam kieszonki na małe dzieci-gąski, w razie bezsennego leżakowania mają zajęcie
Coś skopiowałam, tym cudzysłowem, zobaczymy czy będzie dodane zdjęcie bo na podglądzie nie widać bo wpis był na stronie 63
Witajcie , dawno tu nikt nie zaglądał , dla relaksu jestem tu dzisiaj i chciałam poczęstować super pulchną babką drożdżową , smacznym swojskim chlebem , jeszcze nie posmarowałam i bułeczkami "hokkaido " coś dla duszy i coś dla ciała - dla duszy kwiaty dla ciała coś smacznego. Życzę smacznego ze swoich wypieków