OGRÓD OD ANDU
Re: OGRÓD OD ANDU
Nie liczymy lat Andrzejku . Poczekamy do wiosny . Ogród i rośliny w nim kwitnące masz prześliczne. Serdeczności .
WITAM WSZYSTKICH
Zakwitły chryzantemy i świeżo posadzone krokusy jesienne i to koniec kwiatów na ten sezon.
Pogoda piękna słoneczna i ciepła jak na ten listopadowy dzień.
Ostatnie fotki pozdrawiam wszystkich.
Zakwitły chryzantemy i świeżo posadzone krokusy jesienne i to koniec kwiatów na ten sezon.
Pogoda piękna słoneczna i ciepła jak na ten listopadowy dzień.
Ostatnie fotki pozdrawiam wszystkich.
ANDU
Cześć Andrzejku, ten krokus zimowy to nie to samo co zimowit? A te chryzantemy to w zeszłym roku już chwaliłam są super, też taką mam posadzoną na cmentarzu i jest niezawodna od kilku lat i co roku jestem zachwycona że znowu pięknie kwitnie na Wszystkich Świętych i nie muszę dźwigać doniczek.
Ogródek Bettiw z pozdrowieniami od Beaty
Witam-musiałam pooglądać jeszcze u Ciebie fotki i nacieszyć oczy kwiatami.Ja nie mam i mieć nie będę bo mój ogródek jest mały-pozdrawiam serdecznie,
Zapraszam:
Co w moim ogrodzie
Co w moim ogrodzie
I u nas trochę zimy,dokładnie rok temu też śnieg spadł.
Pozdrawiam wszystkich
Pozdrawiam wszystkich
ANDU
U mnie trochę postraszyło śnieżkiem, ledwo co spadł a już był roztopiony ale czuć że już chłodek przyszedł, taką pierzynkę lubią roślinki.
Lekko spóznione ///ż
W dniu TWOICH imienin życzę CI,aby Twoje życie
życie było pełne zdrowia,radości,spokoju i ciepła,
błogosławieństwa Bożego,które niosą ze sobą
bliscy-tego życzy
Cecylia-alokazja7
W dniu TWOICH imienin życzę CI,aby Twoje życie
życie było pełne zdrowia,radości,spokoju i ciepła,
błogosławieństwa Bożego,które niosą ze sobą
bliscy-tego życzy
Cecylia-alokazja7
Zapraszam:
Co w moim ogrodzie
Co w moim ogrodzie
- Elzbieta M
- Mistrz dyskusji!
Andrzeju , i ja dołączę się do tych spóźnionych życzeń - zdrowia i pogody ducha. Oby ten czas do wiosny mijał w przyjemnych nastrojach
Zapraszam do siebie - Elżbieta M
Jest takie miejsce, a w nim me oczko i skalniak
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Dziękuję Andrzejku, dzięki Twoim życzeniom miałam Święta udane i radosne. Dla Ciebie na Nowy Rok życzę dużo szczęścia zdrówka i spełnienia marzeń
- Elzbieta M
- Mistrz dyskusji!
Andrzejku, dzięki za odwiedzinki i wspominki przy skalniaku i oczku. Ja się rewanżuję i choć znam Twój kolorowy ogród, to miło mi było jeszcze raz zerknąć na twe barwne rabaty. Ślicznie komponują się jeżówki z rudbekiami. Widziałam też cynię - czy wysiewasz je z nasion czy kupujesz kwitnace już sadzonki?
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Cynie, aksamitki wysiewamy do doniczki w domu, jak tulipany są posprzątane to wtedy jest miejsce na sadzenie tych sadzonek. Jeżówki i rudbekie same się sieją. Jeżówki są expansywne tak jak mniszki, łatwo się sieję i szybko rosną, trzeba je przesadzać,albo usuwać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ANDU
- Elzbieta M
- Mistrz dyskusji!
Tulipany są cudowne, moje ulubione wiosenne kwiaty. Na dodatek tyle jest teraz przepięknych odmian. Jesienią posadziłam nowe cebulki, część w koszyczkach, część luzem- mam nadzieję , że wszystkie przetrwają. Problem z tulipanami zaczyna się , jak im liście żółkną. Cynie to dobry sposób na zamaskowanie. Ja sadziłam niskie dalie, ale cynie chyba lepsze. Kiedy je wysiewasz? W marcu?
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety