OGRÓD OD ANDU
Re: OGRÓD OD ANDU
Pięknie to wygląda , ale jeszcze urokliwiej jak patrzymy z za szyby okna
pozdrawiam

A ja Tobie wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
U mnie dzisiaj temperatura osiągnęła 16 stopni w plusie
Niewiadomo czy się cieszyć, czy martwić.
U mnie dzisiaj temperatura osiągnęła 16 stopni w plusie

Niewiadomo czy się cieszyć, czy martwić.
Andrzejku i ja Ciebie też pozdrawiam i pomyślności w Nowym Roku
Ogródek Bettiw z pozdrowieniami od Beaty
Każda pora roku u Ciebie jest ładna,a Ty rozglądasz się za nowościami-pozdrawiam. 

Zapraszam:
Co w moim ogrodzie
Co w moim ogrodzie
WITAJ
Dzięki za odwiedziny - nowości są fajne choć nie zawsze wychodzą (czasami co wyjdzie to zdrenowanie portfela) , ale zamówiłem kosmos czekoladowy (podobnie pachnie czekoladą)i mak himalajski -na fotkach ma niebieskie kwiaty - zobaczymy co z tego wyrośnie.
pozd
ANDU
Tak Andrzeju nasze myśli coraz bliżej wiosennych wysiewów, już zaplanowałam zakupy nasion, wypisałam odmiany, dużo tego nie mam ciekawe czy w sklepie dostanę to co wybrałam. Znalazłam nowy sklep ogrodniczy w którym jeszcze nie robiłam zakupów jestem ciekawa czy będzie coś nowego, może nowe odmiany, bo w marketach ciągle to samo.
WITAM WSZYSTKICH
Tych niewielu co tu jeszcze zaglądają.
U nas dzisiaj ciepło słońce i 17 st , w ogródku zaczyna się wiosna, u mnie akurat od kwitnących krokusów w których już pszczoły zbierają pyłek
Kilka fotek
pozd
Tych niewielu co tu jeszcze zaglądają.

U nas dzisiaj ciepło słońce i 17 st , w ogródku zaczyna się wiosna, u mnie akurat od kwitnących krokusów w których już pszczoły zbierają pyłek
Kilka fotek
pozd
ANDU
- Elzbieta M
- Mistrz dyskusji!
Witaj Andu. To fakt, niewiele nas zostało. Piękna wiosna zawitała do Ciebie. Aż radość patrzeć na te kępki krokusów. Niestety jutro znowu chłodno. Ale póki co ciepło Cię pozdrawiam.
Zapraszam do siebie - Elżbieta M
Jest takie miejsce, a w nim me oczko i skalniak
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
I ja witam już prawie wiosennie. Dzisiaj wybrałam się do ogrodu. Pracowało się całkiem przyjemnie
, ale końca jeszcze nie widać. Tylko pogoda taka kapryśna, że nie znajduję czasu na opryski.
Piękne masz te ciemnofioletowe krokusy. Takich mi jeszcze brakuje.
Pozdrawiam i życzę pięknej pogody.
Piękne masz te ciemnofioletowe krokusy. Takich mi jeszcze brakuje.
Pozdrawiam i życzę pięknej pogody.
Pozdrawiam Alexa Jak w kalejdoskopie
Witaj , zaglądam i podziwiam kolory w Twoim ogrodzie , ja zacznę dopiero w maju

Piękne wiosenne przywitanie, faktycznie krokusy zachwycają plamami koloru. W ten weekend ma być podobno 12-14 st. C, pojadę na działkę przygotowywać grządki.
WITAM
No i sprawdziło się, dzisiaj piękna słoneczna pogoda ,w cieniu tylko 13 st ,ale w słońcu prawie tropik, trzmiel już się wygrzewał na murze ,taki wielki ,chyba gdzieś gniazdo założy. Krokusy w słońcu całkowicie się rozwinęły, czosnek już wyszedł z ziemi.
Kilka fotek.
pozd
No i sprawdziło się, dzisiaj piękna słoneczna pogoda ,w cieniu tylko 13 st ,ale w słońcu prawie tropik, trzmiel już się wygrzewał na murze ,taki wielki ,chyba gdzieś gniazdo założy. Krokusy w słońcu całkowicie się rozwinęły, czosnek już wyszedł z ziemi.
Kilka fotek.
pozd
ANDU
- Elzbieta M
- Mistrz dyskusji!
Śliczne krokusy, radość dla oczu spragnionych kolorów. Już wiem, że jesienią muszę dokupić
Zapraszam do siebie - Elżbieta M
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety