moja nowa działka
Re: moja nowa działka
Sadzonki papryki bardzo udane ja w tym roku zrezygnowałam z papryki ale może znowu za rok zrobię sadzonki zobaczymy, coś późno dojrzewają i dlatego różnie z nimi bywa.
A pomidory wysiewasz czy kupujesz rozsadę na swoim targu, fajny masz ten targ tyle ciekawych rzeczy.
A pomidory wysiewasz czy kupujesz rozsadę na swoim targu, fajny masz ten targ tyle ciekawych rzeczy.
Ogródek Bettiw z pozdrowieniami od Beaty
-
grudnik30@op.pl
- Lubi podyskutować

Pomidory dostaję od znajomej, po prostu wymieniamy się, ja daję jej sadzonki papryki, a ona pomidory. Nie wiem jak uda mi się sklepowa papryka ale ta druga jest sprawdzona na 100 procent. Co roku wysiewam ją sama i co roku są warzywa papryki. Co do targu to nie zawsze mogę kupić to co chcę. Od dawna szukam sadzonek, albo nasion goryczki i nie ma. Nie długo cesarska korona zakwitnie, czuć ją na działce po zapachu.
-
grudnik30@op.pl
- Lubi podyskutować

Mimo, że wiosna w kalendarzu to jeszcze zimno. Po mału rozkwitają kwiaty, ale wiatr wieje i jest zimno. U mnie cesarskie korony zakwitły.
zrobiłam osłonki do borówek a w nich trociny. Lepiej będzie się podkaszarką kosić trawę.
- Elzbieta M
- Mistrz dyskusji!

Gratuluję kwitnących koron cesarskich. Czy zakwitły wcześniej niż zwykle?
Zapraszam do siebie - Elżbieta M
Jest takie miejsce, a w nim me oczko i skalniak
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Jest takie miejsce, a w nim me oczko i skalniak
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
-
grudnik30@op.pl
- Lubi podyskutować

Chyba nie. Trochę w nocy padało i grzmiało, ale bardzo krótko. Teraz bardzo wieje wiatr.