Pozdrawiam przyjaciół z forum ogrodniczego
Mój balkonik - część druga
Re: Mój balkonik - część druga
Wczoraj w krakowskim botaniku było prześlicznie. Nowością jest zakątek śródziemnomorski. I tradycyjnie można zjeść pyszne ciasteczko i coś wypić, leniuchując na leżaczku.
.
Andrzeju, rude były trzy. To bardzo młode wiewióreczki i harcowały jak dzikie zające
. Nie sposób było zrobić zdjęcia, były zbyt szybkie. Najwięcej jest fotek z końcówką ogona. Ale kilka wyszło. Zapomniałam o orzechach, bo zawsze mamy kilka w plecaku. Następnym razem się poprawię. Jakaś pani, pracownik ogrodu po orzeszki poszła. One mają tam bardzo dobre warunki.
Pozdrawiam serdecznie forumowiczów. Kupując wnukom wyposażenie do szkoły, zdałam sobie sprawę, że lato powolutku dobiega końca.
Pozdrawiam serdecznie forumowiczów. Kupując wnukom wyposażenie do szkoły, zdałam sobie sprawę, że lato powolutku dobiega końca.
- Załączniki
I jeszcze wczorajsze passiflory. Kiedyś miałam ich więcej, w dużych doniczkach. Kłopotem jest przechowywanie tych roślin zimą. Naszej zimy nie przetrwają, a w piwnicy z oknem nie wszystko się zmieści i trzeba całą zimę pamiętać o nich i o nie dbać.
Dobrego tygodnia forumowicze
.
Dobrego tygodnia forumowicze