Serdeczności przesyłam przyjaciołom z forum ogrodniczego
Mój balkonik - część druga
Re: Mój balkonik - część druga
Słoneczna pogoda sprzyja kwiatkom, które mieszkają na moim balkonie. Passiflorki pokazują swoja urodę. Lantany także uznały, że ta pogoda bardzo im odpowiada. Ołowniki mają się dobrze, a duranta kwitnie wspaniale. Byle udało się ją przezimować, bo mam ją pierwszy raz.
.
- Elzbieta M
- Mistrz dyskusji!

Na fotki kwiatów patrzę z przyjemnością, u Ciebie zawsze śliczne. Natomiast tego stworka wolałabym nie mieć.
Zapraszam do siebie - Elżbieta M
Jest takie miejsce, a w nim me oczko i skalniak
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Stworek nie jest groźny. Był tak wystraszony, że zdecydowaliśmy się, by wrócił do swojego terrarium, a my podjeżdżaliśmy tylko, by go karmić. Ale wakacje dla dzieci się skończyły. My zaczęliśmy nasz odpoczynek, tym razem w Krynicy. Jest pięknie
.
Serdecznie pozdrawiam forumowiczów.
Serdecznie pozdrawiam forumowiczów.
Dziś ogrody w Muszynie na Zapopradziu. Fantastyczne, ułożone tematycznie. Jesteśmy zachwyceni.
Pozdrawiam forumowiczów serdecznie
.
Pozdrawiam forumowiczów serdecznie
Piękne okolice i smaczne wody mineralne np Mieczysław,ale taki prosto ze źródła.O ile dobrze pamiętam niedaleko Muszyny jest las lipowy.Krysia pisze: 2025-09-06, 14:27 Dziś ogrody w Muszynie na Zapopradziu. Fantastyczne, ułożone tematycznie. Jesteśmy zachwyceni.
Pozdrawiam forumowiczów serdecznie.
Pozdrawiam Miłego wypoczynku
ANDU
Dzięki Andrzeju
. Wyjazd bardzo nam się udał. Zobaczyliśmy kilka nowych miejsc i odwiedziliśmy stare szlaki.
Wczoraj piękna, słoneczna pogoda, a dziś mocny deszcz, który też jest potrzebny.
Kilka fotek prezentuję i pozdrawiam przyjaciół serdecznie.
Wczoraj piękna, słoneczna pogoda, a dziś mocny deszcz, który też jest potrzebny.
Kilka fotek prezentuję i pozdrawiam przyjaciół serdecznie.
Krysiu piękne nam pokazujesz okolice, bardzo mnie to cieszy. Hobby macie wspaniałe. Wrześniowa pogoda dopisuje i pewnie roślinki na balkonie mają szansę dłużej na nim pomieszkać.
Ogródek Bettiw z pozdrowieniami od Beaty
Beatko, ten wrześniowy wyjazd do Krynicy, to był strzał w dziesiątkę. Udała się pogoda, a pensjonat znajduje się w zacisznej okolicy, a jednocześnie wszędzie jest blisko. Może uda się tam jeszcze wrócić, bo bardzo nam się podobało. Serdecznie Cię pozdrawiam
.
Balkonowe kwiatki pewnie zostaną do końca miesiąca. Gdy zrobi się chłodniej, to zostaną przeniesione w ciepłe miejsca. Naszej zimy nie przetrzymają.
Serdecznie pozdrawiam przyjaciół z forum
.
Balkonowe kwiatki pewnie zostaną do końca miesiąca. Gdy zrobi się chłodniej, to zostaną przeniesione w ciepłe miejsca. Naszej zimy nie przetrzymają.
Serdecznie pozdrawiam przyjaciół z forum
- Załączniki
Krysiu taki talent ma córka to musi być wspaniałe, czy po przeczytaniu dzielisz się z córką swoimi spostrzeżeniami?
A Bugenwilie jeszcze wspaniale kwitną i tyle lat je uprawiasz
a przecież wiemy że jest to wymagające zajęcie.
A Bugenwilie jeszcze wspaniale kwitną i tyle lat je uprawiasz
Ogródek Bettiw z pozdrowieniami od Beaty
Beatko, ja te książki czytam, zanim trafią do druku, na czytniku. Nie lubię już czytać książki papierowej, bo oczy mi się bardzo męczą. W czytniku jest podświetlany ekran i można regulować wielkość czcionki. Teraz przeczytałam książkę córki, która ukaże się przed świętami i świetnie się przy niej bawiłam. Dużo w niej humoru i to jest fajne. Pozdrawiam ciepło
.
Dziś ścinałam bougenville, bo prognozy nie są optymistyczne. Cała piwnica, to teraz oranżeria, a na balkonie zrobiło się pusto. Przykro mi , jak co roku.
Serdecznie pozdrawiam przyjaciół z forum ogrodniczego
.
Dziś ścinałam bougenville, bo prognozy nie są optymistyczne. Cała piwnica, to teraz oranżeria, a na balkonie zrobiło się pusto. Przykro mi , jak co roku.
Serdecznie pozdrawiam przyjaciół z forum ogrodniczego
- Elzbieta M
- Mistrz dyskusji!

Oj , nie szkoda Ci przycinać tych piękności?
Zapraszam do siebie - Elżbieta M
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety
Jest takie miejsce cz.2
Mieczyki Elżbiety