Jak wstawić podpis z linkiem?

Regulamin forum i rozwiązania problemów w korzystaniu z forum, a także Wasze opinie na temat działania forum.

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: KRYSTYNA1 » 2014-11-19, 19:31

Uf... dziękuję bardzo :) :) :)
Pozdrawiam, Krystyna

OGRÓD KRYSTYNY
KRYSTYNA1
Zagorzały dyskutant
Zagorzały dyskutant
 
Posty: 286
Rejestracja: 2014-10-06, 16:33
Lokalizacja: Pomorskie

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: tadek » 2015-05-02, 20:16

:|

Gosiu, jako uzupełnienie do pierwszego postu Rafała, wstawiłem dla Ciebie parę instruktażowych fotek:

Okno edycji podpisów otworzymy przez:

- 1. Kliknięcie w moje konto - patrz zdjęcie ponizej...

1-Przechwytywanie w trybie pełnoekranowym 2015-05-02 193411.bmp.jpg

Po otwarciu się panelu zarządzania kontem rozwijamy menu ogólne, a następnie klikamy w profil:

2-Przechwytywanie w trybie pełnoekranowym 2015-05-02 193448.bmp.jpg


Dalej rozwijamy menu drugiego profilu, i klikamy w podpis:

3-Przechwytywanie w trybie pełnoekranowym 2015-05-02 193506.bmp.jpg

Po tej czynności jeżeli zrobiliśmy wszystko dobrze, powinno pojawić się nam okno dialogowe.
W tym oknie wklejamy adres który poddajemy dalszej edycji.

OKNO DIALOGOWE:
4-Przechwytywanie w trybie pełnoekranowym 2015-05-02 193522.jpg

Adres ten, jeżeli zostanie prawidłowo utworzony, po wczytaniu go do systemu, powinien utworzyć nam odnośnik.

A jak utworzyć taki odnośnik ? :zdziwko:
O tym opowiedział już nasz OPIEKUN Rafał:

Cofni się do pierwszego wątku - Jak wstawić podpis z linkiem? CLIK :arrow:

:oczami: :zawstydzony: ;) Trzymam kciuki Małgosiu ! :padam:
Awatar użytkownika
tadek
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 7068
Rejestracja: 2011-10-30, 19:23

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: mmmm5 » 2015-05-02, 20:32

Tadku Ty masz (oprócz 1000 innych) zdolności pedagogiczne powinneś prowadzić wykład " Starsze panie i komputer" Starsze oczywiscie dotyczy mnie a nie Sylwii.
Wzbudzasz mój podziw :hurra: :hurra: :hurra:
Serdeczności przesyłam Maria

Rodzinne włości.
Awatar użytkownika
mmmm5
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 4056
Rejestracja: 2011-04-30, 17:59

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: tadek » 2015-05-02, 20:39

:lol: :hyhy: :zawstydzony:

Tylko szkoda Marysiu że nie mogę tych w zasadzie dość prostych problemów omówić z Wami wszystkimi przy szklance herbaty, ustawionej oczywiście obok komputera, popijanej podczas omawiania danego problemu... :hyhy:
Awatar użytkownika
tadek
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 7068
Rejestracja: 2011-10-30, 19:23

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: Sylwia,Gosia » 2015-05-02, 22:07

Tadziu,Kochany z Ciebie chłopak i jak mówi Marysia masz talent do nauczania.Rozumiałam dopóki TY tłumaczyłeś,w wersji Rafała trochę wygląda to skomplikowanie.Po dwóch dniach walki z komputerem chyba jestem tyćko zmęczona ,może spróbuję jutro.Na pewno przy herbatce(upiekłabym dobre ciasto) to tłumaczenie byłoby w 100 % owocne.
Dziękuję wszystkim za intensywną pomoc i dobranoc :)
Brakuje Emotikona ziewającego.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie: Balkony Gosi, Sylwii.
Awatar użytkownika
Sylwia,Gosia
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 6071
Rejestracja: 2015-03-24, 14:15
Lokalizacja: Włochy-Lombardia.

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: tadek » 2015-05-03, 17:21

Napisz potem Gosieńko jak Tobie poszło z tym podpisem ! :lol:
Awatar użytkownika
tadek
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 7068
Rejestracja: 2011-10-30, 19:23

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: Sylwia,Gosia » 2015-05-03, 17:46

Tadziu.ja nie taka wyrywna :-> ! Jesli wejdziesz na "Balkony Gosi",to zobaczysz.ze dzisiaj nie proznowalam.
To co WAm zajmuje mgnienie oka ,mnie niestety zajmuje duzo,duzo wiecej czasu.Paczatki zawsze sa zmudne.
Te linki pod glownym watkiem to wyzsza szkola jazdy,musze najpierw uporzadkowac "Balkony".Ze smartfonu sciagalam zdjecia na komputer i niestety wielu brakuje.Moj syn mowi ,ze potrzebny jest kabel, a jego ciagle w domu nie ma i znow czekam.Jak kiedys skutecznie pocieszala mnie Iga: "wszystko ma swoje miejsce iczas"
Tadzienku,na pewno nie zmarnuje Twojego wysilku ,wlozonego w nauczanie mnie,tylko,ze idzie to u mnie malymi kroczkami . :)
Pozdrawiam i zapraszam do siebie: Balkony Gosi, Sylwii.
Awatar użytkownika
Sylwia,Gosia
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 6071
Rejestracja: 2015-03-24, 14:15
Lokalizacja: Włochy-Lombardia.

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: tadek » 2015-05-03, 18:48

Rozumiem Ciebie całkowicie. Nikt Ciebie tutaj nie pogania.
Jutro też jest dzień ! :lol:
Ale i tak dajesz już sobie świetnie radę z forum. :hurra:

A na twoim balkonie już byłem... :oczami: (kilka razy) ;)

Balkony Gosi,Sylwi - CLIK ... :arrow:

    Obrazek
Awatar użytkownika
tadek
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 7068
Rejestracja: 2011-10-30, 19:23

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: Sylwia,Gosia » 2016-02-17, 04:28

Witaj Rafale ! proszę o pomoc .Chciałam wstawić podpis z linkiem i chyba kliknęłam o jeden raz za dużo.Czy mógłbyś ,proszę skasować to co niepotrzebne ? to jest [url] z przodu i drugą linijkę ? Jeżeli to nie kłopot to proszę o kolor zielony dla mojego tytułu.Bardzo dziękuję :) .
Pozdrawiam i zapraszam do siebie: Balkony Gosi, Sylwii.
Awatar użytkownika
Sylwia,Gosia
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 6071
Rejestracja: 2015-03-24, 14:15
Lokalizacja: Włochy-Lombardia.

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: Danka » 2016-02-17, 12:40

Sylwia,Gosia pisze:Witaj Rafale ! proszę o pomoc .Chciałam wstawić podpis z linkiem i chyba kliknęłam o jeden raz za dużo.Czy mógłbyś ,proszę skasować to co niepotrzebne ? to jest [url] z przodu i drugą linijkę ? Jeżeli to nie kłopot to proszę o kolor zielony dla mojego tytułu.Bardzo dziękuję :) .

Ja widzę tylko jeden link ;-)
Awatar użytkownika
Danka
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 12908
Rejestracja: 2008-03-11, 21:17
Lokalizacja: dolnośląskie, lubuskie

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: Sylwia,Gosia » 2016-02-17, 18:11

Danusiu,nie widzisz,bo Rafał musiał pewnie usunąć wszystko i nie zdążył napisać od nowa.A,że wstał skoro świt (kiedy ja pewnie zasypiałam :lol: ),to nikt nie zdążył zobaczyć. A teraz jest !!! :-P :-P :-P .
Dzięki Rafałku ! jesteś Wielki ! ,teraz brakuje mi tylko awatarka i już pięknie będę się prezentować na naszym forum.Muszę tylko zrozumieć o jakie rozmiary zdjęcia chodzi i co zrobić ,żeby moje pasowało.
Pozdrawiam baaaaardzo serdecznie :-P .
Pozdrawiam i zapraszam do siebie: Balkony Gosi, Sylwii.
Awatar użytkownika
Sylwia,Gosia
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 6071
Rejestracja: 2015-03-24, 14:15
Lokalizacja: Włochy-Lombardia.

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: rafaloku » 2016-02-17, 19:00

Proszę bardzo :) jeżeli nie dasz rady z avatarem, to możesz podesłać zdjęcie na mój email biuro(malpa)poradnikogrodniczy.pl i wstawię je do jako Twój avatar.
Awatar użytkownika
rafaloku
Administrator
 
Posty: 1577
Rejestracja: 2007-12-06, 19:23
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: Sylwia,Gosia » 2016-02-17, 19:19

Dzięki Rafał ! ,żeby Ci od razu nie zawracać głowy ,spróbuję jeszcze sama,w końcu z podpisem prawie mi się udało :lol:
Pozdrawiam i zapraszam do siebie: Balkony Gosi, Sylwii.
Awatar użytkownika
Sylwia,Gosia
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 6071
Rejestracja: 2015-03-24, 14:15
Lokalizacja: Włochy-Lombardia.

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: Danka » 2016-02-17, 19:29

Gosiu możliwe, że Rafał zdążył poprawić ale ja link widziałam. Dlatego napisałam.
Awatar użytkownika
Danka
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 12908
Rejestracja: 2008-03-11, 21:17
Lokalizacja: dolnośląskie, lubuskie

Re: Jak wstawić podpis z linkiem?

Postautor: Sylwia,Gosia » 2016-02-17, 19:58

Wszystko jasne ! :-P
Pozdrawiam i zapraszam do siebie: Balkony Gosi, Sylwii.
Awatar użytkownika
Sylwia,Gosia
Mistrz dyskusji!
Mistrz dyskusji!
 
Posty: 6071
Rejestracja: 2015-03-24, 14:15
Lokalizacja: Włochy-Lombardia.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regulamin, Ogłoszenia Admina, Instrukcje, Opinie